08 d’agost 2008

DE VACANCES... (PRIMERA PART)



Déu ni dó els dies que fa que no actualitzo el bloc! Però bé, des de llavors tan sols han passat uns dies de vacances.
Aquestes van començar amb Les Santes: sortides i sopars a la fresca amb la familia i amb elles l'aniversari del meu nebot, en Guillem (2 anyets) i més endevant el sant de l'Anna (la meva cunyada) i de la mare.

Després calia fugir uns dies per desconnectar de tot una mica i què millor que la costa del Cap de Creus! Un recorregut marítim, paisatgístic i gastronòmic per Llançà (foto), el Port de la Selva i Cadaqués, però sobretot gastronòmic... quin fart de menjar peix! Restaurants com els Pescadors (Llançà) o Ca l'Anita (Cadaqués) van oferir-nos des de gambes, llobarros, sardines, anxoves entre d'altres peixos ben cuinats. Una sortida de quatre dies de peix, mar i sol.

Entre àpat i àpat vam descobrir algunes caletes ben xules com Cala Tamariua (foto) a Port de la Selva i platges d'aigua cristalina a Llançà on vam poder agafar les ulleres i les aletes i contemplar la vida submarina de la zona, això si, intentant esquivar les meduses que rondaven per la zona.


I de tornada a Mataró-Barcelona els dies de vacances es limiten a la picina, el gimnàs (recuperar la linia), sortides a vela pel litoral del Maresme, cinema, xiringuito, sortides amb les amigues, sopars en familia, ... en definitiva, bona vida!