11 de juliol 2008

AHIR A LA NIT, CONCERT DE BEN HARPER

Molt bo el concert que va oferir en Ben Harper amb la seva troupe, The Innocent criminals

Vam entrar al Palau d'esports de Badalona a les 19.20, menjar un entrepà i cap a dins a veure els teloners: M- Clan. La veritat és que aquest van estar bastant fluixets....

A les 21.35 s'apagaven els llums i la gent començava a xisclar cada vegada que entraven a l'escenari els components del grup: Juan Nelson (baix), Leon Mobley (percussió), Michael Ward (guitarra), Jason (bateria) i finalment Ben Harper (guitarra i veu). El Palau estava ple de gom a gom. Avui per les noticies (324 de les 8 del matí) també han sortit algunes imatges de la quantitat de gent que erem.

Un concert de 2 hores i quart amb moltes cançons noves i algunes de mítiques com Better Way (video) on la gent es tornava boja.



En definitiva, una nit de ritme folck-rock-reggae i amb moltíssima calor!! Tot i aquesta incomoditat (l'alta temperatura que va agafar l'interior del pavelló) m'ho vaig passar genial! Tornaria a gastar-me els diners en les entrades!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi Núria!!

Me alegrat molt que actualitzessis, ja que últimament no en sabiem res de tu. Més tard em dedicaré a llegir una mica aquest blog ja que ara acabo d'arribar i tinc molta gaana!!!jejeje

Espero que passis un bon estiu, si es que tens vacances, i sinó no t'estressis...que entre estrés i calor..xungo xungo!!

PEtonets desde Lleida