24 de juliol 2008

FALTEN 30 HORES!!!!!

Els mataronins d'aquí a 30 hores ens tornarem bojos!! Grans i petits seguiran els gegants formant part d'una marea humana que crida, balla i salta al seu costat.
Vist des de fora podem semblar ximples i trets d'un "manicomi" però els mataronins sabem de què es tracta, és la nit més boja de l'any.

Aquella nit és una barreja de sentiments... il·lusió de veure els gegants sortir de l'ajuntament, de bogeria al cridar durant la baixada del desvetllament, d'orgull al pertànyer a Mataró,de ser mataroní junatment amb tot ple de gent que també sent aquestes coses com tu ... en definitiva, les Santes per mi són el sentiment de pertànyer a algun lloc, a Mataró.

Aquest any, les Santes del 2008, són un repte per mi! Haig de convèncer a una persona de Barcelona que no estem bojos, que en Robafaves és part de la nostra vida i que per sobre de tot aquella nit som de MATARÓ! Clar que per a tot això també tindré l'ajuda de unes cerveses, de la beguda de Les Santes i de tots els meus germans (també molt mataronins).

Bones Santes!!!!!